Alla inlägg den 17 februari 2008

Av Linn - 17 februari 2008 15:11

haha efter femton timmars arbetspass och två timmars sömn så stod jag och fnissade ikapp med carro innan gästerna kom igår, linda garva åt oss och till slut så vart allting roligt, gick inte att sluta bara! Tyckte jag hörde gästerna komma så jag sa åt alla andra som stod tysta .. ´nu måste vi skärpa oss för nu kommer dom´ och då garva linda lite till för jag och carro var dom enda som inte var fokuserade.   


Och vet du vad vi gjorde sen emelie? du skulle ha vart med .. haha!

Carro lutade sig över hovmästartrumpeten och jag lutade mig över henne, carro vänder sig om och viskar ´nu måste vi skrika som dom gör i heartbreak hotel´ och båda börjar asgarva och alla tittar konstigt på oss .. ni vet ´TA MIG BAKIFRÅN`  för det var precis så det såg ut! HAHA :D Jag älskar dig carro! och dig också emelie! :P


Vi gömde och smugglade desserter också, men de är en annan historia. Diskreta kan jag väl inte påstå att vi var heller, men goda var dom ;)



Johan terroriserade imorse med början tjugo i sex, tur var väl de för jag började sex och hade inte vaknat än .. hade lovat att plocka upp jordanka tjugo i sex i haga också så paniken flög på mig och jag hade såklart somnat med blött hår & flätor så jag var ursnygg imorse! Luvan på och mjukisarna sen var det bara att stoppa ner resten av sakerna i fickorna, tandborsten och allt. Men jag stämplade in klockan sex så jag var väldigt snabb måste jag säga. Och jordanka är nog den enda som uppskattar mina filbyten .. haha! :D


Sitter hos mamma en sväng nu. Hon ville ha skjuts hem så jag följde med upp, lämnade tillbaka min brors bankomatkort som jag har haft :) Kikade på bebisar i tidningen men ingen kändis inte. Så nu ska jag väl åka och handla en sväng sen hem och sova till 18 då börjar tv-kvällen :)

Blir inge bil & tobbe ikväll inte.

Emil har varit på hotellet hela helgen, underbara människa!

Han är min idol, musikidol alltså. Och snygg, och underbar, och singel ;)  




nu blir det hemgång innan jag blir alldeles tokig!

måste åka på birsta och köpa mjukisar .. mys! :D 

Ovido - Quiz & Flashcards