Alla inlägg under april 2007

Av Linn - 16 april 2007 13:06

soooooooool!

ska hoppa in i duschen och göra mig klar för att träffa älsklings emelie

nere på stan och mysa i solen en massa :]


 sen blir det till att jobba en sväng ikväll.

men börjar inte förns 19.00 så vi hinner vara ute i solen hela dan.




nu göra mig klar så jag inte ligger efter.







- älskling, saknar dig! 

Av Linn - 16 april 2007 00:49

woho! Dom har gjort om bloggen så den är mycket mycket bättre än förut.


nu är det iallafall måndag enligt klockan och kalendern, men jag har fortfarande söndag såklart .. eftersom jag inte somnat än och vaknat men de där förstår ni säkert så jag slutar förklara nu.


i fredags var vi på coppers igen & ludde hade ju såklart saknat oss och lill-håkan hade saknat oss ännu mer skulle jag tro!

det bjöds, eller emelie tiggde åt sig, chilinötter åt oss som vi kunde mumsa på medans vi stod i kön utav av våran lill-håkan.

väl inne var det riktigt trevligt faktiskt, allt konstigt folk hade kanske tagit semester och lämnat sundsvall för det var en skön blandning av folk ute och en massa kändisar till och med :]


igår var det underbart!

vi dansade hur mycket som helst och en massa trevligt folk ute och bra musik.

träffade snygg micke också .. och fylle robert ;]

micke var så snäll och följde mig till bussen när det var dags att gå hem, riktigt 'gentleman' aktigt utav han tyckte jag .. såklart!


somnade riktigt gott igår vill jag lova!

kom efter att man inte hade sovit så mycket under helgen.

så idag har jag sovit ut sen ätit mat på ballisen med lillebror och solat oss i vårt fina sommarväder som vi fått. Sen hade jag och darling mys nere vid ån .. rensade väskorna och hittade ljus så vi tände de och hade riktigt sommarmys nere vid ån.

Planerade 28april också.

ett riktigt viktigt datum för oss just nu, vi ska först åka nån annanstans och gå ut torsdag-lördag .. sen kommer vi hem på lördag och grillar och går på aveny och ser våra favoriter ständut blakk - vi är ju bundisar nu så ;]

och sen har vi ju söndagen planerade automatiskt sådär, sooooooooova! 


ska nog försöka med de nu också.

så jag kan gå ut och soooola mig imorrn :]









- Jag behöver bara höra dig så blir jag lycklig!

Av Linn - 13 april 2007 01:06

fredag den trettonde, tro inte på sånt där egentligen ja inte. Får väl se om det händer nånting tokigare än vanligt imorrn eller nånting riktigt oturligt :Pimorrn får jag lön, första lönen från nya jobbet där jag test jobbade 5 timmar förra månaden bara .. känns redan nu att de kommer bli värt vartenda öre att jobba där! fick hyffsat bra betalt, så nu är jag lycklig ! :Dmåste åka på ikea och köpa mina nya påslakan också innan dom tar slut, dom är sååå mysiga att sova i bara för att dom är så fina.och min nya lägenhet är helt underbart mysig den också!kommer trivas som fisken i vattnet där, kan sitta med emelie på ballisen i sommar och dingla med benen och dricka goda drinkar :]ska fråga om jag får måla om sovrummet litegann iallafall.inte för att det var nåt fel på de men jag kände för en annan färg idag då jag var där, men mysigt värre var de!så nu längtar jag ihjäl mig, bara 10 dagar kvar nu :]nu ska jag sova en sväng så jag orkar shoppa imorrn.ska köpa mig en supersöt klänning ;]- saknaden smög sig på idag, jag älskar nog dig!

Av Linn - 11 april 2007 22:36

sitter och kikar på lustgården och en utav tjejrna som gick upp från publiken låter som jag vet inte vad .. hahaha! stackarn och här sitter jag och skrattar.jag är lika elak som vanligt ja, tro jag blivit de sen emelie sa att hon skulle bli en snäll flicka & helt plötsligt vart jag en elak flicka :PEmelie -sant sant, det är bara de dom duger till men då dom inte ens duger till de dom är till för vad ska jag göra då? Då måste jag ha en jäkligt bra anledning till att träffa han :PMen vi får diskutera mer om det där imorrn :]idag har jag utforskat mina matlagningskunskaper och maten vart riktigt god också, det trodde du inte om mig va emelie ? ska spara lite åt dig så du också får smaka.sen kände jag för att sola, för det gör mig alltid glad :]och nu när jag slutat tycka synd om mig själv kände jag att jag behövde sola lite men orkde inte promenera och bussen kostar onödiga pengar .. men jag ville absolut sola!HAHA, fick syn på min brors hjälm så jag testade den och eftersom han inte var hemma och kunde skjutsa ner mig till stan fick jag ta saken i egna händer.Ringde och frågade om lov att ta den först, letade fram nycklarna och promenixade ner till förrådet. Och gissa om den där mopeden vägde som en elefant?!? Trodde aldrig jag skulle få ut den .. men väl ute så gick de lite vingligt men hade jag bråkat ut den så skulle jag ner till stan också! Lyckligtvis så tog jag mig ända ner till stan och hem faktiskt, utan att välta eller köra in i nånting .. haha de måste ha vart en syn för gudarna de där ;]imorrn är det torsdag och då är det snart helg :Djobba & kalas med min emelie.nu kika en film sen sova.- du är underbar ! <3

Av Linn - 11 april 2007 01:15

dagen har nog vart den segaste jag vart med om det här året iallfall. Vaknade av att telefon började ringa och den som ringde gav aldrig upp heller så jag slog av den och låg och tyckte synd om mig själv en timme, för att jag är så dum!Klev upp och försökte få i mig lite yoghurt - haha konstigt nog smakade den sommar, hur de nu smakar liksom? men de fick mig att inse att det faktiskt är sommar snart :]och om 48 dagar fyller min emelie år, då blir de kalas.Fortsatte att tycka synd om mig själv framför tv:n en stund, gick bara en massa strunt så jag ringde carro för att surra lite .. känns som om vi är varandras bollplank men de kan behövas ibland de också :]surrade med emelie och försökte få henne att tala mig till rätta men eftersom att vi är som vi är så gick det inte så bra, eller jo .. det funkar ju alltid att prata med henne och få svar men kanske inte tala varandra till rätta :Pkänns iallafall lite bättre efter de :]Gick på affärn och köpte mat, gick hem och bakade maten och efter de har jag gjort absolut ingenting! Imorrn blir det nya tag, man ska ju inte sitta här och låta all energi gå åt på nånting som ändå kommer hända av sig själv om ett tag.Ska gå och göra adressändringen som jag borde gjort för längesen men bara glömt bort, sen hämta min deklaration som skickats tillbaka för att jag inte gjort adressändringen.Nu är det bara 12 dagar kvar sen flyttar jag igen, lääääängat som en tok! Ska bli så skönt att bo själv igen, nog för att jag bara bott hos mamma 2 veckor nu men de känns som 2 år ;]nu kika på 2½män, sen somna så jag orkar leva imorrn :]- det känns verkligen att du är borta!

Av Linn - 10 april 2007 00:00

Vad fan håller jag på med? helt jävla dum i huvudet är jag faktiskt! fattar inte vad det har tagit åt mig men nånting skumt är det och de måste ordnas upp.H: väntar du på mig?J: klart jag gör!varför sa jag så liksom, kommer jag verkligen göra de?två veckor, egentligen inte så lång tid men just nu känns det som en evighet. Jag vet att du är värd att vänta på att du kan vara den som jag skulle behöva, men jag klarar mig lika bra själv just nu så vad spelar de för roll.Att det inte finns så många som dig kanske men då får jag väl skylla mig själv då? :/slut funderat, tack för dina kloka ord som hjälp idag vännen. Nog för att det spårade ur och vi bara skrattade åt det men sånt som händer. Och neeej! han såg inte ut som en påse skridskor ;] - Du är underbar gubben!nu ska jag sova och fundera över vad jag gjort och ska göra.- Saknar dig hjärtat, spanien är som en annan planet just nu.

Av Linn - 9 april 2007 00:41

glad & lycklig :] Niklas, du gör mig hel vännen!-------01.36vi kör en uppdatering av det här inlägget bara annars blir det så många och det orkade jag inte, haha.efter två månaders tjat så har jag nog äntligen gett med mig.tror det bär av till övik imorrnbitti, eller mitt på dan kanske lät mer troligt för jag är ju fortfarande vaken så inte orkar jag åka med nån buss som går åtta inte :Pmen jag hinner nog fega ur innan klockan blivit två, haha ;]nu är det dags att natta iallafall.puss&gonatt.

Av Linn - 8 april 2007 02:45

glad glad glad! :]min systeryster är hemma på påsklov också, hon har ju flyttat till nordtälje .. tro de hette så, mysigt var det iallafall att få träffa henne igen :]nu krypa under täcket och sova en sväng så det blir imorrn lite fortare, så jag får surra med världens bästa igen :]sov sött!Niklas, du är bäst :P

Ovido - Quiz & Flashcards