Alla inlägg den 19 maj 2007

Av Linn - 19 maj 2007 23:28

linn - kåta chef! ;)


jag har fått en ny titel på jobbet .. eftersom att jag fått en egen byggnad att ta hand om där uppe så vart jag ju chef, sen vart jag kåta chef, haha!  - tack ingemar, du är värst .. nöjd då? ;)


stackars min anna som har fått gipsat hela handen och upp till armbågen.

exploderade en ciderflaska så halsen skar av senan i fingret på henne, så till veckan måste jag verkligen gå på försäkringskassan och fixa sjukpenningen .. fall nånting skulle hända så går man inte minus på de iallafall :)  Så på måndag ska jag och anna dejta på stan, shoppa på gina och luncha på subway - som vanligt .. och skriva önskelistor över allt vi vill ha och lämna till våra pojkar som brukar ge oss presenter ;p




Imorrn ska jag skjutsa päronen till midlanda, så nu har dom ringt tusen gånger om allt man behöver veta .. nummer till allt och alla om de skulle hända nånting med oss, bilen, lägenheten eller bara nånting annat (?)     Jag fick iallafall inte vara blomvakt - konstigt ;)  Nu är det bäst för bror min att han går i skolan varje dag fram till avslutningen för annars kommer min telefon gå röd från hans lärare bara för att fundera vart han är .. inte en aning kommer jag svara varje gång!




nu ska jag natta så jag orkar vara vaken imorrn!















- MIN GOKNOPP! ;P

Av Linn - 19 maj 2007 13:59

idag är jag tröttast!

fattar inte varför egentligen, brukar ju jobba sådär och vakna piggare än såhär.



ska börja göra mig klar snart iallafall .. måste ju jobba ikväll igen :)

sen blir de partyyy !



men nu har jag redan svammlat för mycket!






- saknar min goknopp, igen! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards