Alla inlägg under maj 2007

Av Linn - 15 maj 2007 00:59

jag är inge trött alls nu, var jätte trött förut idag men sen när jag kom på jobbet så blev jag piggare och nu kan jag inte sova alls! Jag & Carro bestämde oss för att beställa lite saker från internet .. så vi gjorde de så nu kommer vi bli skitsnygga i sommar ;)   Vi bestämde oss även för att köpa en blomma till Kristof som vi skulle sticka ner två pinnar med kort på oss själva på och de måste vara en blomma som representerar oss eftersom den ska heta linn & carro :P    Han hade ju redan en fikus som hette richard, en jukkapalm som hette stefan och en kaktus som hette jeanette. Sen skulle vi gå ut och hämta lite ogräs och stoppa i en kruka och döpa till krister bestämde vi, hahaha .. den skrattade vi nog mest åt idag! ;)



Var världens tjockaste dimma när jag for ner från berget ikväll .. och för att jävlas med mig ännu mer så la fläkten i bilen av också - underbart! Så jag såg absolut ingenting, men man kan ju backen som sin egen ficka, eller hur man nu säger, så de gick fin fint iallafall .. tog bara lite tid ;)



Saknar goknoppen min också!
Nog för att jag kallade han för toffel i helgen men det blir säkert bra de också, kanske är jag som är en toffel ? :P   Haha, vem vet och vem brydde sig? - ingen antar jag. Saknar han iallafall, vi har ju jobb som går om varandra hela tiden så, som vanligt med min tur de där :)



Och jag blir så less på personer som man går och stör sig på och man känner allt för väl, dom är som en öppen bok liksom! Tänkte för mig själv idag att precis sådär kommer den personen säga till mig om jag gör sådär och för att bevisa för mig själv att jag antingen hade rätt eller fel så gjorde jag just sådär och som jag trodde så sa den personen precis så som jag anade! Jag blir så less så jag skulle kunna skrika rakt ut vilken patetisk människa det är!





Nu vill jag ha helg så jag & emelie kan dansa! :D

Och förhoppningsvis ha goknoppen hos mig en sväng.

Fast helst utav allt skulle jag vilja ha söndag så helgens jobb redan har passerat, saknas hur mycket personal som helst och då meddelade chefen att vi som kan hotellet utan till först skulle jobba och servera på studentbalen som vi ska hålla i mässhallen och sen direkt efter de springa ner i restaurangen och ta hand om showgästerna som ska äta 2-rätters och sen dansa. Känner redan nu hur magsåret börja komma med bara tanken på helgen ;/

Har ju tagit på mig att jobba hela helgen på aveny också, måste dela mig i två känns de som .. vet inte alls hur jag ska lösa de men shit happens :P



Känner at hela inlägget har blivit som en bok nu, men lika bra att skriva av sig då man ändå är igång.

Funderar på om emelies present hinner komma hem innan hon fyller år också, gör den inte de blir jag ledsen .. den beställdes ju redan förra veckan så de hoppas jag verkligen! Appropå beställning måste nån snäll själ påminna mig om att beställa tid hos farbro doktorn och tandläkarn och besälla nya linser också - emelie du är den snälla själen!




Nu tv sen sova.






Goknopp ! :)

Av Linn - 14 maj 2007 17:04

nyss kommit hem från min lilla shoppingrunda, känner att jag gjort en massa fynd idag så nu är jag glad .. fast jag inte vart och solat än men kanske hinner med de också :)

köpte ett set med rakgrejer åt bror min också .. han har ju surrat om en såndär mach3 hyvel som skakar så då köpte jag en sån låda med skum och aftershave åt han.


 skulle byta stav i tungan nu när jag kom hem .. men den sitter ju som sten så då måste jag ner till stan imorrn igen och be martin hjälpa mig.


åkte ut på ikea och träffade patrik en sväng, sen var han tvungen att jobba igen så då kom sussi och shoppade med mig. Jag och patrik bestämde date på onsdag iallafall, sen blir det utgång för vi är lediga på torsdag - underbart!



idag har jag gjort bort mig totalt .. råkade komma åt några knappar då jag åkte bil och ringde såklart upp Han och surrade i fem minuter innan jag såg att jag råkat ringt och han hade fått höra alltihopa som vi satt och surrade om .. pinsamt pinsamt! Så jag tänkte att jag ringer väl upp igen och låtsas som att jag skulle ha ringt egentligen men råkade göra fel eller nåt .. inte vet jag, men då var det ju telefonsvararen jag hade pratat in på, ännu värre. Nu kommer han ju ringa i natt och ha tusen frågor :P



Nej nu ska jag göra mig iordning kanske åker ner och solar en sväng ändå .. sen jobba ! :) 



Av Linn - 14 maj 2007 12:33

wiiie vilket underbart väder vi har, grått och tråkigt med en massa regn.


ska åka på ikea en sväng och införskaffa mig nya mjukisar och kläder, kanske gummistövlar också?  sen blir det till att jobba idag igen :)


nu göra mig klar så jag hinner med mig idag.





Av Linn - 13 maj 2007 15:37

Underbara helg!


I fredags var jag på aveny med carro, hittade jimmy & stefan. Drack en massa goda drinkar sen gick vi ner på espan för att dansa till våra favoritpojkar, Ständut Blakk! Vi är ju bundisar nu så ;p   Hade iallafall hur roligt som helst, sen blev de mat & efterfest hos jimmy, men då gav jag och jimmys kissemissar upp och gick och sov istället, myyys! :]  


Igår var jag först till lina och blev fin i håret, tack så mycket hjärtat! Sen jobbade jag mina tio timmar och åkte hem, idus och emelie satt ju hemma hos mig så då fick jag komma hem till trevligt sällskap också :]  Stefan följde ju såklart med hem igår också, så då fick vi dra med han på aveny också, synd att idus inte ville följa med då hade de vart roligare! Inte för att jag hade tråkigt igår men skoj om vi alla tre hade vart ut tillsammans, idus MLI och linus ;]   Jag och emelie dansade iallafall, underbart med dig gumman! Synd bara att hon hade ont i magen och att vi tappade bort varandra lite nu och då :P   Men jag hade ännu en super trevlig kväll, självklart med min bästaste emelie!  



Vaknade med myys imorse av stefan, niiice :] 

eftersom han hade en tid att passa idag så kom jimmy och hämtade upp han och skjutsade iväg han och jag kunde fortsätta sova eftersom jag är helt död känns det som! Är lite piggare nu men skulle lätt kunna sova ett par dagar iallafall :P


Ikväll kommer nog brorsan hit och ser på film med mig, istället för att sitta på varsitt håll och ha tråkigt kan vi lika gärna göra de bästa av situationen och ha de tillsammans :P

Blir tidigt kväll ikväll så man orkar göra nånting imorrn, ska hälsa på patrik en sväng iallafall, gogubben! :]




Nu duschen sen vara duktig!


Av Linn - 12 maj 2007 14:05

JÄVLA TRÖTTÖGA MAN ÄR!


har sovit sju timmar på tre dygn, visserligen har jag lite utav mig själv att skylla .. men ändå! Tog mig friheten att börja två timmar senare så jag iallafall hann få i mig lite lunch .

Så nu är det bara att hålla humöret uppe några timmar till sen blir det aveny med emelie .. och kanske vi får sällskap med oss ut också .. i hope so! ;]



Nu ska jag iallafall fixa de sista sen jobba. 

Av Linn - 10 maj 2007 14:59

Kors i taket!


min chef gav mig hela två timmar ledigt idag, så jag kunde åka hem och fixa till mig eller byta om eller vad jag ville göra sa han. Fick till och med låna hans egna bil också!


Har hunnit med att fara på affärn och köpa lite mat så jag slipper göra de imorrn efter jobbet, sen skulle mamma bjuda på middag .. men inte är hon hemma inte. Så jag får nog åka på jobbet och äta i mig nånting lite fort där iallafall. Ska skynda mig att byta om sen jobba igen!



Ringer dig senare emelie om hur det blir med våran styrdansövning ikväll ;]


Av Linn - 10 maj 2007 00:53

sex jävla timmar och nästan inte ens de får jag sova inatt, måste tvätta håret imorrn då jag vaknar och då tar det ännu längre tid!  halv 8 infinner jag mig på jobbet imorrn igen, kommer hem på fredag 15.00 .. om jag har tur!



God natt!

Av Linn - 9 maj 2007 15:37

en helt underbar dag har det varit idag, såhär långt iallafall.

har vart barnvakt åt mira, vi tog vagnen imorse och promenerade ner på stan en sväng, tittade på ankorna och busade lite. Gick en promenix så hon somnade så hon sov i en timme sen vaknade hon och då var det lunchdags :] Gick på aveny och åt lite mat, surrade med chefen en stund också.

Så nu är jag hemma och ska byta om till arbetskläderna bara, sen blir det en halvtimme på stan med carro och sen jobba :]




imorrn jobbar jag heeeeeeela dagen lång!

Ledig på fredagkväll iallafall, ska bli såå skönt :]














Jag älskar dig gubben! =D

Ovido - Quiz & Flashcards