Alla inlägg den 19 juli 2007

Av Linn - 19 juli 2007 19:46

grattis på namnsdagen systeryster!

inte för att jag brukar bry mig om sånt men men .. idag gjorde jag de.

kände att jag inte hade nå mindre att bry mig om så.


snart är det las vegas också .. han är så jäkla het han som är med!

jag som är så duktig vet ju såklart vad alla heter .. haha, eller inte.


har suttit och funderat lite och sett gamla bilder som påminner om vissa människor och händelser, har kommit på att jag saknar vissa så fruktansvärt mycket! eftersom vissa utav dom jobbar och jag är ledig, fast väldigt fattig, så får jag väl ta mig en tripp och hälsa på dom :)  i augusti får jag träffa en utav alla iallafall och får även veta när jag får träffa världens bästa också!  Han saknar jag nog mest utav alla och allt .. jag skulle kunna göra vad som helst för att få ha han hemma nu :(



ringde nyss nån fjant hem till mig, inte för att jag vet vem de var för jag hann inte svara .. men känns som att de är inte så många som har mitt nummer och vem skulle vilja nåt nu? nyfikenheten tar över och snart har jag väl ringt runt till alla jag känner och frågat om de var dom ;)



nu ska jag göra lite fotvård och måla naglarna, om ja hittar nagellacket :)





-



Man inser inte vad man har förns man mister det!





Av Linn - 19 juli 2007 11:37

vaknade vid nio imorse men jag var tröttare än tröttast så jag somnade om, vaknar såklart en halvtimme senare och tycker jag sovit flera timmar! Så de var bara till att hålla sig vaken, har inte gjort nånting sen dess men de var ju en annan femma.


det är ju så trevligt väder ute så man vet ju inte vart man ska ta vägen. De ser kallt ut men de kan lika gärna vara hur varmt som helst, men eftersom det inte finns nån sol så vill man ju inte dra på sig linnet och tro att man blir brun liksom ... jaja ni förstår själva! Det jag ska komma till är att jag inte vet hur jag ska bete mig då jag väljer kläder, dagens svåraste!


vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag heller, ta en promenix kanske? men vart ska jag ta den nånstans då? :/ känns så tråkigt att bara gå och inte veta vart man ska, då får jag nästan panik! men de löser sig väl de också.


drömde världens konstigaste dröm inatt, en såndär som lika gärna kunnat varit på riktigt. Drömde om nånting som jag vet kommer hända om några veckor men allt var inte som man ville och hade hoppats på att det skulle vara, så jag hoppas verkligen att verkligheten blir annorlunda! annars ångrar jag mig starkt! >.< 


imorrn är det fredag iallafall, blir väl kanske en sväng ut i vimmlet. Och blir det inte de så har jag inte en aning om vad jag ska göra, ha myskväll med mig själv kanske? haha! Har ju alltid emelie & malin så själv blir man inte iallafall - underbara!


På söndag blir det kalas hos annapanna :D

hon blir gammeltanten nu, hela 32 år .. och vad ska jag hitta på för rolig present då? inte en susning om vad jag ska köpa, eller man kanske skulle bjuda på lunch nån dag istället .. de brukar ju faktiskt vara uppskattat så! :)


nu ska jag hoppa in i duschen sen promenixa.





-


Jag saknar Dig!

och jag hoppas verkligen du läser de här och tar åt dig :)

Ovido - Quiz & Flashcards