Alla inlägg den 20 juli 2007

Av Linn - 20 juli 2007 12:57

sådär, nu har jag lugnat ner mig litegrann :)


syster min ringde och väckte mig imorse, klockan hade inte ens fått blive nio utan 8.54 ringer hon .. de känns ju bättre om den står på nio än åtta, nog för att de inte var mer än sex minuter kvar men ändå - barnsliga jag! :P    sen fortsatte terrorn, mamma ringde några gånger, vet inte om hon missade att jag försökte somna om (?)  sen ringde ingemar och surra så det var ju bara att kliva upp då, så innan klockan var halv tio var jag klarvaken och redo för all skit som kom! massa trassel med allt men nu är det mesta löst, tack mamma! :)


har duschat och gjort mig halft iordning, ska bara vänta på att håret torkar till så jag kan locka de .. kände mig lite lockig idag så jag slipper bry mig om hur det ser ut när man kommit utanför dörrn och de ändå blir lockigt!  så ett problem mindre idag.


ska ta mig en promenix hade jag tänkt, sen kika om tvättstugan är ledig så jag kan tvätta lite sängkläder :) och kanske nånting att ha på sig om man skulle få för sig att göra nånting ikväll ändå, jag ska på kalas iallafall .. det enda jag vet och nog de enda jag kommer göra ska ni se. Blir nog ganska lugnt i helgen, om vi inte går ut imorrn :)


ska väl gå en sväng på kullemaggan och skriva ut några papper om inte mamma fixar deras skrivare vill säga, men de lär väl inte hända mig inte!



nu kila och fixa håret sen ut en sväng :)




-


kankse imorrn? :)




Av Linn - 20 juli 2007 09:37

DRA ÅT HELVETE MED ALLT!

Ovido - Quiz & Flashcards